Om Xenobia

Siden Xenobia for første gang åbnede dørene i 1996 på Park Allé i hjertet af Århus, har det været vores stålsatte mål at nå helt ud over kanten og ind under huden på vores kunder!

I 2010 flyttede Xenobia lokaler til nuværende adresse på Frederiks Allé 51, men stadig i hjertet af Århus!

Her har vi en butik med alt hvad hjertet begærer inden for hudpleje fra flere førende mærker, accessories og gaveidéer i alskens former.
Samt vores Frisør Michael Thomsen.

Desuden har vi på 1. etage to behandlings kabiner med Århus blødeste brikse, hvor vi laver skønhedsbehandlinger. Udbuddet kan du finde under Behandlinger

Hos os er målet at give dig den mest essentielle og ærlige rådgivning ifh. til dine daglige hudpleje og makeup rutiner. Vi arbejder holistisk – således at skønhed kommer indefra, og ses udefra. og vigtigst for os er, at du mærker forskellen og ikke mindst ser forskellen!

Hvis vi har fanget din interesse er du velkommen til at ringe til Xenobia og forhøre dig om en tid til behandling – eller hvis du har andre spørgsmål og ønsker vejledning!

Teamet hos

Xenobia

Pia Christiansen

Indehaver

Indehaver af Xenobia siden 1997. Uddannet Kosmetolog og Fodplejer.

Bliv klippet hos Frisør Michael Thomsen

Michael Thomsen

Frisør

Erfaren frisør med magiske hænder.

Lilla Poulsen

Kosmetolog

Kontakt & Booking

Vi tager imod booking af behandlinger på telefon. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du også kontakte os på vores facebook side. Vi vil gerne sikre os, at vores kunder får den helt rette behandling, så vi kan dække dine behov fuldkomment og tilpasse tiden til dig!

Hudplejeklinik tlf. 86120310

Frisør tlf. 25772510