Farvning vipper & bryn

Permanent af vipper/lashlift
Få smukke bambi øjne med buede vipper, der kan ses – selv uden mascara! Med et Lash Lift bukkes vipperne permanent, mens øjnene er lukket. Ingen gener, bare luk øjnene og tag en lille lur! Vi forklarer undervejs, hvad der sker! Du vil elske resultatet, og du vil helt sikkert prøve det igen!

Mød op til din aftale uden mascara.

ca.60 min. kr. 395,-

Lashlift inkl. farve af vipper

ca.75 min. kr. 475,-

Browlamination/ Browlift

ca.45 min. kr. 395,-

Browlamination/ Browlift inkl. farve af bryn

ca.45 min. kr. 445,-

Farvning af vipper
ca. 30 min kr. 175,-

Farvning af bryn inkl. ret
ca. 30 min kr. 145,-

Farvning af vipper og bryn inkl ret af bryn
ca. 45 min kr. 225,-

Retning af bryn
ca. 15 min kr. 95,-

Kunne du også tænke dig at få farvet dit hår? Vores frisør Michael Thomsen står klar til at hjælpe dig.

Kontakt & Booking

Vi tager imod booking af behandlinger på telefon. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du også kontakte os på vores facebook side. Vi vil gerne sikre os, at vores kunder får den helt rette behandling, så vi kan dække dine behov fuldkomment og tilpasse tiden til dig!

Hudplejeklinik tlf. 86120310

Frisør tlf. 25772510