Ansigtsbehandlinger i Aarhus

Hos Xenobia tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger for at tilpasse netop dine behov og således også for at opnå de bedste resultater.

Vi anbefaler regelmæssige ansigtsbehandlinger, ca. hver 6, uge. Det er værdifuldt for din hud, men også for krop og sjæl!

Om du har en meget sart og irriteret hud med fx. rosacea eller en tynd hud, der har tendens til at blive grå og kedelig eller voksen der døjer med urenheder lige pludselig, så handler det om at få din hud i balance. Vi behandler hudtilstandene, som kan varriere meget med hensyntagen til din hudtype. Det er vigtigt at føre optimal hjemmepleje for at opnå en skøn hud, der er i balance! Husk at en sund kost og livstil er ren guf for huden, hvilket ses ret hurtigt. Drik også ca 1,5-2 liter vand om dagen, det gør underværker.

Peeling/minibehandling
Afrensning- peeling – let udrensning – pleje – inkl. retning af bryn
ca. 45 min kr. 495,-

Klassisk Ansigtsbehandling
Afrensning – peeling – damp – udrensning – maske – pleje – inkl. retning af bryn
ca. 90 min kr. 625,-

Luksus ansigtsbehandling

Afrensning – peeling – maske – øjenmaske – damp- udrensning – massage – maske/ampul – pleje – inkl retning af bryn
ca. 120 min kr. 745,-

Luksus ansigtsbehandling – Udvidet
Samme som luksus ansigts behandling, men udvidet med plejende håndmaske og håndmassage
ca. 120 min kr. 825,-

Teenage behandling (10-19 år)
Afrensning – peeling – damp – udrensning – pleje – inkl retning af bryn
ca. 60 min kr. 495,-

Powerpeeling / Diamantslibning
En yderst effektiv behandlingsmetode. Ar, rynker og pigmentpletter reduceres væsentligt eller forsvinder helt. Huden bliver fast og glat, derudover virker behandlingen meget sammentrækkende på porene. Huden opnår øget blodcirkulation og cellefornyelse, hvilket giver en skøn glød .
– ved samlet køb af 5 powerpeeling-behandlinger ydes 10 % rabat.
ca. 60 min kr. 675,-

Ansigtsmassage
Afrensning – retning af bryn – massage – pleje
ca. 60 min kr. 525,-

Mini liftbehandling
Afrensning – peeling – opstrammende serum – maske – øjenmaske – let massage – pleje – Når din hud trænger til et øjeblikkeligt løft!!!
ca. 75 min kr. 625,-

D’luxe Tox Liftbehandling
Giver 10 år tilbage til din hud
ca.75 min kr. 675,-

SkinPen / Dermafix behandling
SkinPen er en ny banebrydende behandling, hvor man med en elektronisk pen bryder huden lodret med ultratynde nåle. Dette foregår med over tusind huller i sekundet, og er mere smertefrit end tidligere behandlinger med ruller. Med denne behandling skabes der en hudfornyelse som bekæmper ar, ujævn pigmentering, fynker og strækmærker. SkinPen er derfor en behandling, der skal prøves, inden man tænker på injektioner som botox eller restylane.

Pr.beh. 995 ,-
Ved flere end 3 beh. aftales pris.

Exuviance behandling
Exuviance er avanceret hudpleje fra de læger, der opdagede og tog patent på AHA frugtsyre, og dermed skabte grundlaget for kosmetik industriens største vækst inden for plejeprodukter. Giver lindring til fx rosacea, minimerer akne – ar – store porer – rynker – linjer – pigmentering. Du opnår en glattere, pænere hud med højere fugt procent, sætter gang i kollagen produktionen og genvinder ungdommelig glød! For bedst muligt resultat anbefales et kurforløb samt at anvende EXUVIANCE start-kit inden behandling.

Ved samlet køb af 5 Exuviance behandlinger ydes 10 % rabat
ca. 90 min kr. 625,-

Kontakt & Booking

Vi tager imod booking af behandlinger på telefon. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du også kontakte os på vores facebook side. Vi vil gerne sikre os, at vores kunder får den helt rette behandling, så vi kan dække dine behov fuldkomment og tilpasse tiden til dig!

Hudplejeklinik tlf. 86120310

Frisør tlf. 25772510