Mærker

Hos Xenobia finder du nogle af de førende mærker inden for hudpleje, makeup og dufte.

Vi bestræber at tilbyde noget enestående og unikt, noget luksuriøst og skønt, hvor du kan mærke, at der bliver kredset for detaljerne. Kom ind og lad dig inspirere og få gode råd og vejledning.

Xenobias vision har altid været at ville tilbyde noget luksuriøst og unikt til den selektive kunde.

Vi tilbyder dufte fra Le Couvent, Sensai, Van Cleef, Mont Blanc.

Hos Xenobia tilstræber vi os at kunne dække de flestes behov, ved at tilbyde kvalitets hudpleje i alle prisklasser og til alles temperament. Vi kan også give dig den rette vejledning til forbedrende neglepleje fra Heromé og China Glaze.

Vi er uddannede kosmetologer – og under uddannelse. Vi er derfor i stand til at kunne give dig den best mulige – og ærlige – vejledning i produkter, der gavner din hud.

Vi tilbyder produkter fra Exivuance, Filorga, Sensai, Nuxe, Tox Skincare, ByLykke, Emmery, Tan-Luxe, Vita Liberata, Phamaceris, Irena Eris

Er du også selektiv med din makeup, kan vi tilbyde dig skøn, luksuriøst kvalitets makeup fra Sensai, Makeup Factory, Marie Christine og Eyeko.

Kom ind og få lidt tips og tricks til en hurtig hverdags makeup eller til et festligt look med knald på. Husk – man kan ligne en milion med ganske få produkter.

Essentielt… Mascara, Rouge, Lipgloss og en let foundation eller farvet dagcreme.

Hos Xenobia kan du finde skønne mærker til neglepleje. Vi forhandler mærker som Herome, NailsInc, China Glaze og CND.

Vi forhandler hårplejeprodukter fra NASHI.

Kontakt & Booking

Vi tager imod booking af behandlinger på telefon. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du også kontakte os på vores facebook side. Vi vil gerne sikre os, at vores kunder får den helt rette behandling, så vi kan dække dine behov fuldkomment og tilpasse tiden til dig!

Hudplejeklinik tlf. 86120310

Frisør tlf. 25772510