Xenobia

FRISØR MICHAEL THOMSEN

 

 

 

Mit navn er Michael Thomsen, og jeg er din nye frisør.

 

Mit speciale er klassiske klipninger med et moderne og tidssvarende udtryk. Mit mål, at din klipning er enkel og nem at have med at gøre hjemme hos dig selv.

 

Jeg laver klipninger i alle typer hår. Det vigtigste er altid, at klipningen ser naturlig ud – og kun kræver et minimalt forbrug af styling-produkter.

 

Når jeg farver dit hår, er det igen det naturlige udtryk, jeg går efter. Jeg arbejder meget med refleks-behandlinger i lyse farver. Jeg anvender altid lysningsfarver, som kan lysne op til fire toner, fordi det giver et mere naturligt udtryk end afblegning. Samtidig er det også mere skånsomt for dit hår.

 

Jeg tilbyder naturligvis også helfarvninger og farvning af gråt hår. Måske er du træt af at få dækket “de grå stænk”? Så lægger vi sammen en plan for dig, så det ikke bliver alt for uoverskueligt.

 

Desuden tilbyder jeg farvning med Veggie Dust, som er en plantefarve, der minder om henna. Farveserien findes i tre røde nuancer, samt en klar farve, der anvendes til glans og til at nuancere de øvrige farver med. På den måde kan man lave et utal af varme, røde farver. Disse farver er ikke heldækkende, hvilket betyder, at det naturlige spil i håret træder meget tydeligt frem.

 

I alle mine behandlinger er det vigtigt for mig, at du som kunde er “med hele vejen”. Du skal føle dig tryg og i gode hænder. Jeg anbefaler, at du ved første besøg booker tid med konsultation. Så tager vi en snak om, hvad du forventer – så jeg er nemlig rustet til at gøre mit allerbedste for at indfri dine forventninger.

 

Jeg glæder mig til at se dig!

 

Med venlig hilsen

Michael

PRISER:

 

HERREKLIP incl. Vask , styling :

585 kr.

 

DAMEKLIP incl. Vask & let føn :

585 kr.

 

DAMEKLIP m. Konsultation :

760 kr.

 

DAMEKLIP m. X-tra styling :

760.kr

 

VASK- FØN-STYLING :

425 kr. - 575 kr.

 

HELFARVE UDVOKSNING :

625 kr. - 675 kr. - 725 kr.

 

HELFARVE :

745 kr. - 840 kr. - 935 kr.

 

REFLEXER :

895 kr. - 1095 kr. - 1295 kr. - 1495 kr.

 

REFLEXER, pr. Pakke :

50 kr.

 

TILLÆG : Veggie Dust- plantefarve :

50 kr. - 75 kr. - 100 kr.

 

KUR - tilkøb alle behandlinger :

125 kr.

 

Alle farvepriser er incl. Vask & let føn.

 

Der anvendes IKKE afblegning.

Xenobia hudplejeklinik & Parfumeri  · Frederiks Allé 51 · 8000 Århus C · tlf. 86120310 // Frisør tlf. 25772510